Om bruk av appen i EU, Storbritannia, Brasil og Vietnam, eller av innbyggere i California

24. november 2023

ID 171368

Versjonene av appen som Kaspersky og partnerne våre distribuerer i EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam (samt versjonene som er beregnet på å brukes av innbyggere i California) oppfyller kravene i regelverket som regulerer innsamling og behandling av personlig data som er etablert i disse regionene.

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er myndig og gammel nok til å installere Kaspersky -appen i EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam eller den amerikanske delstaten California. Etter at Kaspersky-appen er installert, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkårene og betingelsene som kreves for innledende oppsett og bruk av Kaspersky-appen.

Det er også flere valgfrie utsagn du kan godta. Hvis du velger å godta disse utsagnene, kan du fremdeles trekke tilbake samtykket i innstillingene til applikasjonen når som helst.

For å se, og godta eller avslå tilleggsvilkårene:

1. Trykk på Profil > Om > Juridisk.
  2. Trykk på navnet til utsagnet.

Teksten i den valgte erklæringen vises.

3. Se erklæringen:
    • Hvis du vil gi data for beskrevne formål, trykker du påGodta erklæringen.
    • Hvis du vil avslå denne erklæringen, trykker du påAvslå erklæringen.

I henhold til vilkårene i GDPR har du visse rettigheter angående dine personopplysninger (vennligst les "Dine rettigheter og muligheter" -seksjonen av Personvernerklæringen for produkter og tjenester for å finne ut mer). Du har rett til å fjerne alle personopplysningene som er innsendt av den gjeldende appinstallasjonen fra Kaspersky. For å fjerne alle dine personlige data som er sendt inn av den nåværende installasjonen av appen fra Kaspersky, kontakt kundeservice og oppgi enheten og installasjons ID ene dine.

Se enhets- og installasjons-ID