Logge på My Kaspersky med en QR-kode

24. november 2023

ID 190104

Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto og bruker Kaspersky for Windows på datamaskinen kan du logge på Kaspersky-appen ved å skanne din personlige QR-kode. Hvis du gjør dette, blir dine kontoopplysninger automatisk overført til den nye enheten.

QR-koden opprettes av My Kaspersky-tjenestene og inneholder viktige parameter for autentiseringen din. Du må ikke sende QR-koden din til noen andre, da dette kan føre til at dine opplysninger kommer på avveie.

Hvordan få QR-kode