Velge Kaspersky VPN-versjon

24. november 2023

ID 213294

Du kan bruke den gratisversjonen av Kaspersky VPN eller kjøpe et abonnement på den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN. Du kan kjøpe eller fornye abonnementet fra appen.

Funksjon

Gratisversjon av Kaspersky VPN

Ubegrenset versjon av Kaspersky VPN

Sikker trafikk

Bestemt mengde per dag

Så mye du vil

Virtuell plassering

Velges automatisk

Alle fra listen

Mengden tilgjengelig sikret trafikk påvirker ikke mengden trafikk som er tilgjengelig fra mobiloperatøren din. Du kan fortsette å bruke Internett etter at grensen for sikker trafikk er overskredet, men dataene vil ikke bli sikret av Kaspersky VPN.

• I den gratisversjonen deaktiveres den sikre forbindelsen når den sikre trafikkgrensen overskrides. Appen varsler deg når den sikre tilkoblingen er deaktivert. Du kan vente til tidsperioden som spesifiseres i hovedprogramvinduet, er utløpt, og deretter opprette en sikker tilkobling på nytt. Mengden brukt sikker trafikk som vises i appen kan avvike noe fra den faktisk brukte mengden.
  • I den ubegrensede versjonen er din daglige mengde sikker trafikk ikke begrenset. Abonnementet ditt for den ubegrensede versjonen kan inkludere én eller flere enheter. Hvis abonnementet ditt fungerer for flere enheter, må du koble dem til en My Kaspersky -konto for å dele abonnementet ditt. I My Kaspersky kan du også koble enhetene fra abonnementet ditt.