Oppdatere abonnementer på Kaspersky-appen

24. november 2023

ID 227371

Når du oppdaterer Kaspersky Internet Security-appen til Kaspersky-appen, oppdateres abonnementet også automatisk i samsvar med de nye abonnementene for Kaspersky-appen. Ingen ekstra gebyrer belastes. Alle abonnementsvilkårene som utløpsdatoen eller datoen for neste automatiske fornyelse forblir de samme.

Abonnementsplanen oppdateres på følgende måte:

For å fortsette å bruke enkelte appfunksjoner på abonnementet ditt, må du kanskje logge på Min Kaspersky-kontoen din.