Sikker QR skanner

24. november 2023

ID 237265

En QR kode eller en strekkode som du skanner med enheten kan inneholde forskjellige typer informasjon. Denne informasjonen kan være usikker for enheten din: for eksempel en lenke til et phishing nettsted. Du kan bruke Kaspersky QR-skanner til å skanne QR-koder og få sikker tilgang til informasjon som er kryptert i QR-koder ved å kontrollere alle koblinger de eventuelt inneholder.

Her er instruksjonene for å utføre typiske brukeroppgaver som funksjonen gir:

Skanner en QR kode

Åpne et nettsted

Legger til en kontakt