Om Smart Home Monitor

24. november 2023

ID 241120

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i Plus- og Premium-abonnementene til Kaspersky appen.

Funksjonen Smart Home Monitor viser enheter som er koblet til det trådløse hjemmenettverket ditt. Du kan bruke denne funksjonen til å skanne hjemmenettverket ditt og se listen over alle enheter som er koblet til det.

Du kan deretter se gjennom listen for å blokkere eventuelle uautoriserte enheter og sjekke beskyttelsesstatusen til de tilkoblede enhetene dine.

Flere enheter kan være koblet til det trådløse hjemmenettverket ditt. Noen kan fange opp passordet ditt eller hacke seg inn i det trådløse nettverket ditt for å få gratis Internett eller tilgang til dataene dine.

For å skanne et nettverk bruker Smart Home Monitor IP adressene til ruteren og enheten din.