Skanner hjemmets Wi-Fi

24. november 2023

ID 241121

Slik finner du enheter som er koblet til Wi-Fi-hjemmenettverket:

1. Koble til det trådløse hjemmenettverket.
  2. Åpne Kaspersky-appen.
  3. På startskjermen trykker du på Smart Home Monitor.
  4. Bekreft at du vil skanne Wi-Fi-hjemmenettverket ditt eller velg et annet nettverk å skanne.
  5. For at funksjonen skal fungere, gi Kaspersky-appen tillatelse til å få tilgang til det lokale nettverket.
  6. Appen vil skanne nettverket og vise deg en liste over tilkoblede enheter og informasjon om disse enhetene.

Når du skanner hjemmenettverket på nytt, vil nye enheter på Wi-Fi-en din vises øverst på listen og merket som NYE.

Vær oppmerksom på at overvåking av offentlige nettverk kan være forbudt ved lov.

Når du bruker et arbeidsnettverk, må du følge gjeldende regler og retningslinjer.