Viser detaljert informasjon om enheter

24. november 2023

ID 241124

Smart Home Monitor-funksjonen viser deg listen over enheter som er koblet til hjemmenettverket ditt.

For å se detaljert informasjon om hver enhet, for eksempel enhetsnavn, enhetstype, tidspunkt den sist ble sett på nettet, IP-adresse osv.:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. På startskjermen trykker du på Smart Home Monitor.
  3. Trykk på øverst til høyre på hovedskjermen til Smart Home Monitor SHM_History-of-scanned-networks. Denne knappen vises hvis du har skannet minst 1 nettverk.

Listen over tidligere skannede nettverk åpnes.

4. Trykk på enheten i listen.

En skjerm med detaljert informasjon om enheten åpnes. Du kan redigere navn og type for hver enhet.

Hvis du ikke vil at en frakoblet enhet skal vises i listen, kan du fjerne den ved å trykke på SHM_Forget-device-or-network. Den vil bli slettet fra telefonminnet og vil ikke vises i listen igjen.