Telegram-spesifikk databestemmelse

24. november 2023

ID 244333

Når du bruker funksjonen for personvern på sosiale medier til å oppdatere personverninnstillingene i Telegram må du først bruke en nettleser for å logge på tjenesten.

Nettleseren logger brukerens personopplysninger som følger: en mappe med brukerlogger opprettes i Kaspersky-appkatalogen. Tilgangen til loggfilen er begrenset, og gis som standard bare til Kaspersky-appen, samt til brukeren dersom enheten er rootet.

Lagrede logger lagres på enheten inntil en av følgende oppstår:

• Du logger av Telegram-kontoen
  • Du trekker tilbake samtykket ditt til personvernerklæringen (for EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam og innbyggere i den amerikanske delstaten California)
  • Du avinstallerer Kaspersky-appen fra enheten (for andre områder)

For mer informasjon om nettleseren din, se den tilhørende dokumentasjonen.