Anroper-ID

24. november 2023

ID 245435

Om Anroper-ID

Anrops-ID fanen på startskjermen lar deg laste ned eller åpne Kaspersky Who Calls-appen. Appen beskytter deg mot spam, slik at du kan blokkere uønskede anrop.

Vær oppmerksom på: Kaspersky Who Calls-appen er foreløpig bare tilgjengelig i visse regioner. Den er kun tilgjengelig i Plus- og Premium-abonnementsplaner for brukere i Russland.

Aktiver Kaspersky Who Calls-appen ved å bruke et abonnement oppdaget for My Kaspersky-kontoen din

For å bruke et abonnement som inkluderer Kaspersky Who Calls-funksjonalitet, logg på My Kaspersky i appen for å aktivere premiumfunksjoner uten ekstra kostnad.

For å logge på My Kaspersky manuelt i appen, gå til Innstillinger > Profil og trykk på Logg på .

Hvis du har Kaspersky-appen installert på enheten din, gjør ett av følgende for å aktivere et abonnement:

• Velg hvilken konto du ønsker å bruke under konfigurasjonen.
  • Gå til Innstillinger > Profil og trykk på Logg på

Velg et abonnement du vil bruke, og trykk på Bruk dette abonnementet .

Sørg for at du logger på den samme My Kaspersky-kontoen som du bruker i Kaspersky-appen.

Hvis du er logget på My Kaspersky i Kaspersky Hvem ringer, går du til Innstillinger > Profil >kontoinnstillinger > Se etter abonnement for å manuelt se etter et tilgjengelig abonnement.

Du kan også sende et abonnement til enheten din på My Kaspersky.

Lær mer om aktivering av abonnementet ditt for Kaspersky Who Calls i denne artikkelen .