Sjekker din telefontilknyttede kontoer

24. november 2023

ID 252053

Slik sjekker du telefonnummer ditt for datalekkasjer:

1. Åpne Kaspersky -appen > Identitet > Kontroll for identitetstyveri.
  2. Legg til et telefonnummer enten ved å angi det manuelt, eller ved å velge det fra enhet kontakter. Du kan velge flere numre når du legger til numre fra Kontakter.

Sørg for at nummeret du legger til starter med et + og en landskode, er fra 6 til 20 sifre, og ikke inkluderer symboler som * og #.

3. Trykk Se etter lekkasjer for å kjøre den første kontroll.

Før du kjører den første sjekken, vil appen be deg om å lese databehandlingserklæringen. Godta den for å bruke funksjonen.

Etter at du har lagt til tallene dine, vil appen automatisk og regelmessig sjekke dem og varsle deg i tilfelle nye lekkasjer.

Du vil kunne se detaljert informasjon om tidligere og nye lekkasjer ved å trykke på et telefonnummer i listen over telefonnumre.

Det er kun mulig å automatisk sjekke 50 tall om gangen. Hvis du ønsker å sjekke et nummer som ikke er lagt til ennå, kan du slette et gammelt nummer og sende inn et nytt for kontroll.

Slik sletter du et telefonnummer fra listen:

1. Åpne Kaspersky -appen > Identitet > Kontroll for identitetstyveri.
  2. Sveip til venstre på nummeret du vil slette.
  3. Trykk Slett.

Vær oppmerksom på at alle telefonnumre du har lagt til i Kaspersky appen vil bli slettet fra appen hvis du tilbakekaller din aksept av erklæringen om Kontroll for identitetstyveri.