Begrense gratisversjon av Kaspersky appen

24. november 2023

ID 255103

Kaspersky Free er en begrenset gratisversjon av Kaspersky -appen. Ved å bruke gratisversjonen av appen får du beskyttelse av høy kvalitet supplert med avanserte funksjoner og et brukervennlig grensesnitt.

Du kan aktivere appen ved å logge på My Kaspersky -kontoen din fra enheten du installerer appen på. Kaspersky Free fungerer ikke hvis enheten din ikke er koblet til kontoen din. Du kan opprette en konto under den første kjøringen av appen eller på My Kaspersky -nettstedet . Hvis du vil lære mer om My Kaspersky og dens funksjoner, kan du se denne delen om My Kaspersky .

Du trenger ikke fornye abonnementet ditt på gratisversjonen av appen. Du kan også alltid bytte til et betalt abonnement uten å laste ned eller installere ekstra programvare. Finn ut hvordan du kan kjøpe et abonnement i denne artikkelen .

Hva er inkludert i gratisversjonen av Kaspersky -appen

Sikkerhet

Sikkerhetsnyheter og svake innstillinger

Sikkerhetsnyheter-funksjonen gir deg råd om hvordan du kan forbedre beskyttelsen av enheten din og ditt digitale miljø. Funksjonen viser deg tips om hvordan du reparerer svake innstillinger i operativsystemet, og informerer deg om de siste sikkerhetsnyhetene fra Kaspersky.

Sikker QR skanner

Den sikre QR-skanneren sjekker lenker i QR-koder før du åpner dem. Bruk den til å bli advart om eventuelle skadelige lenker som kan skade enheten din.

Wi-Fi sikkerhetssjekk

Wifi-sikkerhetssjekk tilbyr å slå på VPN når du kobler til Internett via et usikret Wi-Fi-nettverk. På denne måten kan du skrive inn konfidensielle data trygt, for eksempel på et offentlig trådløst nettverk.

Personvern

Datalekkasjekontroll (begrenset)

Med den begrensede versjonen av denne funksjonen kan du sjekke om kontoer som er knyttet til e-postadressen som er knyttet til My Kaspersky -kontoen din, har lekket informasjon til Internett eller mørkt web. Hvis det har oppstått en datalekkasje, får du informasjon om den mulige datoen for lekkasjen, nettstedet dataene lekket fra og kategorien av de lekke dataene. Kjøp et abonnement for å automatisk sjekke alle e-postadressene dine.

Kaspersky VPN (begrenset)

VPN-tilgjengelighet i visse regioner

I noen regioner er bruk av et VPN regulert av lokal lovgivning. For å lære mer, se denne artikkelen .

Når du bruker den begrensede gratisversjonen av Kaspersky VPN, kan du bruke en begrenset mengde sikker trafikk per dag. Den ubegrensede versjonen gir deg ubegrenset sikker trafikk og låser opp andre funksjoner som forbedrer den sikre tilkoblingen din.