Privat surfing

24. november 2023

ID 265644

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i Plus- og Premium-abonnementene til Kaspersky appen.

Noen nettsteder bruker sporingstjenester for å samle inn informasjon om hva du gjør på nettet Denne informasjonen blir deretter analysert og brukt til å vise deg annonser.

Privat surfing er en utvidelse for Safari-nettleseren som hindrer sporingstjenester fra å samle inn informasjon om din nettaktivitet. Den er basert på Apple innholdsblokkeringsverktøy for Safari.

Slik slår du på Privat surfing og beskytter deg mot å bli sporet på nettet.