Beskytter flere enheter

24. november 2023

ID 266744

Dele et abonnement på flere enheter

Bare tilgjengelig i Kaspersky Standard, Plus og Premium.

Du kan bruke abonnementet ditt til å beskytte alle enhetene dine som kjører iOS, Android, Microsoft Windows eller macOS. Det nøyaktige antallet enheter du kan bruke abonnementet på, ble angitt i egenskapene for abonnementet da du gjennomførte kjøpet.

Du kan alltid sjekke hvor mange enheter du for øyeblikket beskytter, og hvor mange flere du kan beskytte på My Kaspersky kontoen din . Der finner du også brukervennlige verktøy for å dele beskyttelsen din med andre enheter.

Du trenger ikke å huske aktiveringskoden for å dele beskyttelse ved hjelp av disse verktøyene – abonnementet overføres via kontoen din. Etter installasjonen aktiveres appene dine automatisk med abonnementet fra kontoen din.

Slik deler du beskyttelse fra appen din:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Trykk på Profil .
  3. I delen Del abonnement trykker du på Hent kobling .
  4. På neste skjerm trykker du på plattformflisen for å se listen over tilgjengelige funksjoner.
  5. Trykk på Send kobling .

Velg et delingsalternativ på systemskjermen som vises.

6. Åpne lenken på enheten der du vil installere Kaspersky -appen.

Hvis du vil lære mer om fjernstyring av enhetsbeskyttelse, tilbakekalle abonnement fra en bruker eller tilbakekalle abonnementet fra en enhet, se hjelpedelen for My Kaspersky .

Øke antallet enheter du kan beskytte

Bare tilgjengelig i Kaspersky Plus for iOS.

Du har muligheten til å øke antallet enheter du kan beskytte ved å oppgradere ditt nåværende abonnement. Hvis du har et 1-enhets Kaspersky Plus -abonnement, kan du oppgradere til et abonnement som dekker 3 eller 5 enheter. Hvis du har et abonnement på 3 enheter, kan du oppgradere til et abonnement som dekker 5 enheter.

Etter at du har oppgradert, får du refusjon for eventuell ubrukt periode av det forrige abonnementet ditt.

Slik øker du antallet enheter du kan beskytte:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Trykk på Profil .
  3. I delen Oppgrader abonnement trykker du på Sjekk detaljer .
  4. På neste skjerm velger du antall enheter du vil beskytte. Hvis det nåværende abonnementet ditt dekker 3 enheter, er det eneste alternativet å oppgradere til et 5-enheters abonnement.
  5. Trykk på knappen med prisen og fullfør betalingen.