Bytte til Kaspersky-programmet fra andre programmer fra Kaspersky

22. september 2023

ID 225745

Hvis du har installert Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Security Cloud på Mac-en din, kan du enkelt bytte til Kaspersky-programmet. Bare last ned og installer Kaspersky-programmet. Det gamle programmet fjernes fra Mac-en automatisk, og lisensen eller abonnementet overføres til det nye programmet.

Lisensen eller abonnementet overføres til Kaspersky-programmet på denne måten:

• Hvis du hadde en lisens eller et abonnement for Kaspersky Internet Security, får du et Kaspersky Standard-abonnement i det nye programmet.
  • Hvis du hadde en Kaspersky Security Cloud eller Kaspersky Total Security-lisens eller et abonnement, får du et Kaspersky Plus-abonnement i det nye programmet.