Sjekk om dataene dine knyttet til telefonnummeret ditt er kompromittert

22. september 2023

ID 252167

Telefonnummeret ditt brukes ofte til å identifisere deg når du oppretter en konto på en nettside eller i et program. Hvis du ikke er sikker på om kontoer knyttet til telefonnummeret ditt er trygge, kan du sjekke dem ved å bruke Kaspersky-programmet. Programmet bruker telefonnummeret ditt til å oppdage om tilknyttede kontoer har blitt kompromittert og dataene dine står i fare for å bli offentlig tilgjengelig.

Sjekk om kontoer knyttet til telefonnummeret ditt har blitt kompromittert

Se også

Identitetstyveri sjekk