Bruk beskyttelsesstatus

22. september 2023

ID 58281

Beskyttelsesstatus er en Kaspersky-programfunksjon som hjelper deg med å analysere og fikse problemer og datasikkerhetstrusler.

Åpne Beskyttelsesstatus

For hvert problem eller trussel i Beskyttelsesstatus vinduet foreslår Kaspersky-programmet handlinger du kan utføre for å løse problemet eller trusselen. Hvis programmet for eksempel oppdager infiserte filer på datamaskinen, kan du klikke på Desinfiser alle. Hvis antivirusdatabasene ikke er oppdatert, kan du klikke på Oppdater. Du kan fikse et problem eller nøytralisere en trussel umiddelbart, eller senere.

Gjør følgende for å fikse et problem eller nøytralisere en trussel umiddelbart

Hvis du lukker Beskyttelsesstatus uten å nøytralisere farlige trusler, forblir beskyttelsesstatus indikatoren i hovedprogramvinduet rød for å minne deg på disse truslene.