Konfigurer beskyttelse mot skadelige lenker og phishing-lenker

22. september 2023

ID 58623

Ved å bruke data fra Kaspersky Security Network kan Kaspersky Protection nettleserutvidelsen sjekke alle koblinger på åpne nettsider for å finne ut om de er oppført som ondsinnede nettadresser og sjekke koblingene for phishing-trusler. Kaspersky Protection-utvidelsen markerer også farlige koblinger med et rødt ikon som indikerer en høy grad av fare.

Slå av/på visning av statusikoner for lenker på nettsider

Se også

Sikker surfing

Nettverkangrepsblokkering