Aktivere programmet

22. september 2023

ID 58751

Viktig: Før du aktiverer Kaspersky-programmet må du sørge for at datoen og klokkeslettet på datamaskinen stemmer med faktisk dato og klokkeslett.

For å aktivere programmet må du legge til et abonnement og koble programmet til en My Kaspersky-konto.

Merk: Du må ha Internett-tilkobling for å aktivere programmet.

Aktiver programmet hvis du allerede har et abonnement i My Kaspersky-kontoen din.

Aktivere programmet med en aktiveringskode

Aktiver prøveversjonen hvis den er tilgjengelig

Etter at du har aktivert programmet, kan du finne følgende informasjon i Profil vinduet:

• Abonnementsstatus
  • Aktiv nøkkel
  • Abonnementets utløpsdato og -klokkeslett
  • Antall dager til abonnementet utløper
  • Antall enheter som for øyeblikket er beskyttet av abonnementet ditt og antall enheter du kan dele beskyttelse med

Merk: Noen abonnementsplaner viser kanskje bare informasjonen om det totale antallet enheter som kan beskyttes av abonnementet ditt.