Hva er nytt i denne versjonen

12. april 2024

ID 229752

Kaspersky-programmet tilbyr følgende nye funksjoner og forbedringer:

• Vi oppdaterte skannegrensesnittet for en bedre og jevnere opplevelse.
  • Krypteringssvindelvarsler ble lagt til.
  • Du kan nå se antall blokkerte phishing-forsøk i sikkerhetsrapporter.
  • Kontroll av eksterne disker er tilgjengelig igjen på macOS 13.0 eller nyere.
  • Du kan nå ignorere anbefalinger hvis du ikke vil følge dem.
  • Du kan logge på My Kaspersky med din Yandex- eller VK-konto.

Merk: Listen over tredjepartstjenester som er tilgjengelige for pålogging til My Kaspersky, avhenger av din region. For mer informasjon om begrensninger i Russland, se denne artikkelen (bare tilgjengelig på engelsk og russisk).

• Generelle feilrettinger og forbedringer.