Dette er nytt i den nyeste versjonen av programmet

9. november 2022

ID 119653

Den nyeste versjonen av programmet innfører følgende nye funksjoner og forbedringer:

• Personvernseksjonen inkluderer nå funksjonen for bruddkontroll for å oppdage installerte legitime programmer som kan brukes av kriminelle for å skade datamaskinen eller brukerdataene dine.
  • Kundeservice opplevelsen er forbedret. Programmet inkluderer nå en lenke til kundeservicechat (er kanskje ikke tilgjengelig i alle versjoner av programmet).
  • Smart Home Monitor inkluderer nå en lenke som lar deg laste ned og installere Kaspersky VPN Secure Connection-applikasjonen på ruteren din.
  • Forbedret utformingen av butikkvinduet: gruppering av tilbud, deres prioritet, etiketter for nye og anbefalte tilbud.
  • Lagt til nye hendelser til tidslinjedelen av hovedvinduet til programmet, oppdaterte tekster til eksisterende hendelser.
  • Etter UX-testing, forbedret problemopptak funksjonen som lar deg ta opp videoer av problemer som du kan sende inn til kundeservice.
  • Nye tips lagt til hovedvinduet i programmet.
  • Forbedrede komponentstatustekster på programmets hovedskjermer: statuser ble gjort enhetlige.
  • Søking etter ubrukte programmer på brukerens datamaskin vil bli utført automatisk. Hvis slike programmer oppdages, vil en melding vises.
  • Forbedrede varslingstekster for appoppdatering komponenten.
  • Nå kan du konfigurere portbaserte ekskluderinger for nettverkangrepsblokkering komponenten.
  • Lagt til en melding om å bytte til prøveversjonen av Kaspersky Premium.
  • Implementerte mekanismen for å migrere Kaspersky Free og Kaspersky Security Cloud – Free-brukere til det nye utvalget av Kaspersky-produkter.
  • Forbedret prosessen for å opprette en sikre penger profil: ved første start av beskyttet nettleser vises en melding som spør om du vil opprette en ny profil fra bunnen av eller kopiere data fra brukerkontoen i nettleseren din. Deretter holdes ikke data synkronisert mellom nettlesere.
  • Vinduet Sikkerhetskopiering og gjenoppretting inneholder nå et varsel om behovet for å logge på Dropbox for å lagre sikkerhetskopier på nettlagringen.
  • Løste problemer med captcha-ulesbarhet og gjentatte captcha-forespørsler ved bruk av My Kaspersky.
  • Automatiske søket etter store filer er deaktivert som standard, uavhengig av om det var aktivert i tidligere versjoner av programmet.