Slik bruker du programinnstillingene på en annen datamaskin

9. november 2022

ID 82867

Etter å ha konfigurert Kaspersky på en bestemt måte, kan du bruke innstillingene på en annen datamaskin. Dermed vil Kaspersky være konfigurert likt på begge datamaskinene.

Innstillingene for Kaspersky-programmet lagres i en konfigurasjonsfil du kan flytte fra en datamaskin til en annen.

Innstillingene for Kaspersky-programmet kan flyttes fra en datamaskin til en annen med tre enkle trinn:

1. Lagre innstillingene for Kaspersky-programmet i en konfigurasjonsfil.
  2. Overfør konfigurasjonsfilen til den andre datamaskinen (for eksempel via e-post eller ved hjelp av en flyttbar stasjon).
  3. Importer innstillingene fra konfigurasjonsfilen til kopien av Kaspersky-programmet som er installert på den andre datamaskinen.

Slik eksporterer du innstillinger

Slik importerer du innstillinger