Dette er nytt i den nyeste versjonen av programmet

3. oktober 2023

ID 119653

Den nyeste versjonen av programmet innfører følgende nye funksjoner og forbedringer:

• Du kan nå søke etter funksjonaliteten til programmet.
  • Forbedret Smart Home Monitor. Brukerens hovedruter kan nå overvåkes for åpne porter som oftest er målrettet av inntrengere.
  • Forbedret Wi-Fi-analysator. Brukergrensesnittet viser nå tips om å lese grafen som illustrerer gjeldende tilstand til Wi-Fi-nettverket ditt.
  • Brukerens rettigheter er nå kontrollert før listen over filer som er tilgjengelige for sletting vises.
  • I delen Store filer vises en ny advarsel når du sletter store filer som kan inneholde viktig informasjon.
  • Rapporter om nettverkangrepsblokkering-komponenten inkluderer nå MAC-adresser til enheter i tillegg til deres IP-adresser.
  • Terminologi i lisensvarsler er nå i samsvar med kravene til Nexway.
  • Kaspersky-programmet overholder nå forskrifter som regulerer innsamling og behandling av personopplysninger i Vietnam.
  • Nå kan du endre størrelsen på sikkerhetsnyhetsvinduet. Denne funksjonaliteten er ikke alltid tilgjengelig.
  • Problemer med å endre størrelse på hovedvinduet til programmet er løst. Programmet husker nå størrelsen på skjermen i tilfelle en omstart.
  • Kaspersky Free lar deg se funksjonaliteten til betalte versjoner for bevisstgjøringsformål. For å bruke denne funksjonaliteten må du bytte til Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus.
  • Nå kan du bytte fra gjeldende nivå til en Kaspersky-pakke med høyere nivå. Tilleggsbetalingen for overgangen vil bli beregnet under hensyntagen til gjenværende gyldighetsperiode for gjeldende lisens. Det er et tidsbegrenset tilbud for evalueringsformål. Denne funksjonaliteten er ikke alltid tilgjengelig.
  • Forbedret tekst i varselet som foreslår installasjon av Kaspersky Password Manager. Installasjonsstatusen til programmet vises også.
  • Hovedvinduet til Kaspersky Free viser et forslag om å bytte til en betalt versjon av Kaspersky.