Dette er nytt i den nyeste versjonen av programmet

15. januar 2024

ID 119653

Den nyeste versjonen av programmet innfører følgende nye funksjoner og forbedringer:

• Nå kan du øke antallet enheter som kan beskyttes med abonnementet ditt. Ikke alle brukere har tilgang til dette alternativet.
  • Pålogging til My Kaspersky med Google- eller Apple-konto støttes ikke lenger i Russland.
  • I henhold til juridiske krav har vi lagt til koblingen for Kaspersky nettbutikkens vilkår for bruk på nettbutikksiden i enkelte regioner.
  • Forbedret nettbutikkvinduet:
    • Nå kan du bruke Kaspersky nettbutikk uten å logge på My Kaspersky-kontoen din. Dette alternativet er tilgjengelig med begrensninger.
    • Forbedret utseende på tilbudskort i Kaspersky nettbutikken.
  • Alle varsler fra programmet har lenker til de tilsvarende hjelpeartikler.
  • Lagt til animasjonseffekter til skjoldbildet i hovedvinduet til programmet.
  • Forbedret startskjermen til installasjonsveiviseren.
  • Forbedret sikker surfing-komponenten: nå endres fargen på rammen når beskyttelseskomponentene slås av.
  • Eliminerte muligheten for å installere skadelige filer ved overføring av data under oppdateringsprosessen.
  • Forbedret funksjon som gjør PC-en raskere. Lagt til alternativet for å rense datamaskinen fra sporingsfiler opprettet av Kaspersky-programmer.