Skanneinnstillinger for flyttbare stasjoner

15. januar 2024

ID 199580

Innstillinger

Beskrivelse

Handling når eksterne enheter kobles til

• Hurtigskann. Hvis du velger dette alternativet, etter at du har koblet til en ekstern enhet, vil Kaspersky-programmet bare skanne filer med visse formater som er mest utsatt for infeksjon og som ligger i rotmappen. Hurtigskann inkluderer ikke dekomprimering og skanning av arkiver.
  • Detaljert skanning. Hvis denne avmerkingsboksen er valgt, vil Kaspersky-programmet skanne alle filene i hver mappe på den eksterne enheten etter at du har koblet til en ekstern enhet. Det dekomprimerer og skanner i tillegg arkiver, bortsett fra de som er beskyttet med passord.

Maksimal størrelse for eksterne enheter

Hvis denne avmerkingsboksen er valgt, vil Kaspersky-programmet skanne alle eksterne enheter som ikke overskrider den angitte maksimalstørrelsen.

Hvis denne avmerkingsboksen er fjernet, skanner Kaspersky-programmet eksterne enheter i alle størrelser.

Vis skanningens fremgang

Hvis denne avmerkingsboksen er valgt, viser Kaspersky-programmet fremdriften for skanninger av eksterne enheter i et eget vindu og i det kjørende skannevinduet.

Blokker stopping av skanneoppgaven

Hvis det er merket av for dette alternativet, er ikke Stopp-knappen tilgjengelig for skanning av eksterne enheter i det aktive skannevinduet.