Anrops-ID

8. juli 2024

ID 240755

Kaspersky Hvem ringer er tilgjengelig i Russland, Indonesia og Kasakhstan som et frittstående produkt. I Russland er programmet også tilgjengelig som en del av Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Anrops-ID-komponenten kan fortelle deg hvem som ringer fra et ukjent nummer, og det er så opp til deg om du vil ta telefonen eller ikke. Telefonnumre sjekkes mot telefonnumre i databasene til Kaspersky Who Calls-appen. Hvis et nummer blir funnet i databasene, viser skjermen for innkommende anrop informasjon om det nummeret, inkludert navnet på organisasjonen som er knyttet til nummeret, organisasjonens kategori, og om den som ringer anses som en spammer eller om denne samtalen er muligens nyttig.

Kaspersky Hvem ringer tøtter også oppringer-ID for innkommende anrop i WhatsApp.

Du kan konfigurere alle spam-anrop eller spesifikke kategorier av spam-anrop til å alltid blokkeres. Deretter vil alle innkommende spam-anrop automatisk bli skjult.

Hvis du vil bruke anrops-ID, må du laste ned og installere Kaspersky Who Calls-appen for Android eller iOS.

Hvis du kjøper et Kaspersky-abonnement eller den frittstående Kaspersky Who Calls-appen kun for én enhet og aktiverer den på en datamaskin med Microsoft Windows, vil appen være utilgjengelig. For å få tilgang til Kaspersky Hvem ringer, må du aktivere abonnementet på en mobilenhet eller legge til flere enheter i abonnementet ditt.

Slik laster du ned og installerer Kaspersky Who Calls