Duplikater

14. oktober 2022

ID 222849

Datamaskinen kan lagre filer med identiske filnavn og identisk innhold. Disse dupliserte filene lager rot i minnet, tar opp plass på harddisken og gjør datamaskinen tregere. Du kan finne dupliserte filer og slette ekstra kopier ved å bruke funksjonen Dupliserte filer.

Slik fjerner du dupliserte filer:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Ytelse.
  3. Velg søkeområdet i rullegardinlisten i delen Duplikater.
  4. Klikk på Søk.
  5. I søkeresultatvinduet velger du filene og klikker på Slett.

Dupliserte filer fjernes fra datamaskinen din, mens de originale dataene bevares.