Få teknisk støtte

14. oktober 2022

ID 85903

Hvis du ikke finner en løsning på problemet i programdokumentasjonen eller i en av de andre informasjonskildene om programmet, anbefaler vi at du tar kontakt med tekniske støtte. Gå inn på teknisk støtte for å kontakte våre eksperter, som vil svare på spørsmålene dine om installasjon og bruk av programmet.

Du bør lese støttereglene før du tar kontakt med Teknisk støtte.

Teknisk støtte er kun tilgjengelig for brukere som har kjøpt et abonnement for bruk av programmet. Teknisk støtte er ikke tilgjengelig for brukere av gratisversjoner.