Om My Kaspersky-kontoen

29. august 2019

ID 101735

Du må ha en My Kaspersky-konto for å logge på My Kasperskys nettsted. Du må også kunne bruke nettstedet og enkelte Kaspersky-programmer.

Hvis du ikke har en konto enda, kan du opprette en på My Kasperskys nettsted eller fra programmer som er kompatible med nettstedet. Du kan også logge på nettstedet med kontoer som brukes med andre Kaspersky-ressurser på.

Du må oppgi en gyldig e-postadresse og velge et passord når du oppretter en konto. Passordet må inneholde minst 8 tegn, ett tall, én stor bokstav og én liten bokstav. Mellomrom er ikke tillatt.

Kontoen vil ikke bli opprettet hvis passordet er for svakt eller for vanlig.

Etter at kontoen er opprettet, vil du motta en e-postmelding med en kobling for aktivering av kontoen din.

Aktiver kontoen din med lenken fra e-posten.