Slik reserverer du systemressurser for dataspill

29. august 2019

ID 70774

Når Kaspersky Anti-Virus kjører i fullskjermsmodus med andre programmer (spesielt for dataspill), kan følgende problemer oppstå:

• Program- eller spillytelsen blir redusert på grunn av mangel på systemressurser
  • Vinduet med varslinger i Kaspersky Anti-Virus distraherer brukeren fra spillet

Hvis du ikke vil endre innstillingene i Kaspersky Anti-Virus manuelt hver gang du bytter til fullskjermsmodus, kan du bruke spillmodus. Hvis spillmodus brukes og du spiller eller jobber med programmer i fullskjermmodus, kjører Kaspersky Anti-Virus ikke skanne- og oppdateringsoppgaver og viser ikke varsler.

Slik aktiverer du spillmodus:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Ytelse nederst i vinduet.

Vinduet viser ytelsesinnstillinger for Kaspersky Anti-Virus.

4. Merk av for Bruk spillmodus.