Bytting fra Kaspersky Anti-Virus til andre Kaspersky-programmer

29. august 2019

ID 71299

Bytte til Kaspersky Internet Security

Du kan bytte fra Kaspersky Anti-Virus til Kaspersky Internet Security uten at ytterligere nedlastinger og installasjon av programmer er nødvendig.

Kaspersky Internet Security er et program som er utviklet for å sikre omfattende sikkerhet av datamaskinen.

Sammenlignet med Kaspersky Anti-Virus gir Kaspersky Internet Security et ekstra utvalg av avanserte alternativer for følgende komponenter og funksjoner:

• Programkontroll
  • Modusen Klarerte programmer
  • Foreldrekontroll
  • Brannmur
  • Safe Money
  • Blokkere tilgang til farlige nettsteder;
  • Application Manager
  • Nettverksovervåker
  • Webkameratilgang
  • Privat surfing
  • Anti-Spam
  • Anti-Banner
  • Sikkert Tastaturinput

Du kan midlertidig bytte til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security for å prøve ut programfunksjonene, eller du kan kjøpe en lisens og starte å bruke programmet.

Bytte til Kaspersky Total Security

I visse regioner tillates bytte fra Kaspersky Anti-Virus til Kaspersky Total Security.

Kaspersky Total Security tilbyr de samme funksjonene som Kaspersky Internet Security, samt en rekke andre funksjoner:

• Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
  • Datakryptering
  • Beskyttelse av passord

Du bytter til Kaspersky Total Security på samme måte som du bytter til Kaspersky Internet Security.

Midlertidig bytte til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security og Kaspersky Total Security er ikke tilgjengelig i visse regioner eller i forbindelse med abonnementer.

Bytte til Kaspersky Security Cloud

Når lisensen for Kaspersky Anti-Virus utløper, vil programmet tilby deg å kjøpe et abonnement på Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky Security Cloud er en sikkerhetstjeneste for datamaskiner, som gir omfattende beskyttelse mot virus og andre datamaskintrusler. Programmet gir skreddersydde anbefalinger og tilpasningsdyktig beskyttelse bygd rundt deg og familien din.

Kaspersky Security Cloud har flere funksjoner, for eksempel:

• Svak innstillingskontroll i operativsystemet
  • Enhetskontroll i det trådløse nettverket
  • Sikkerhetsnyheter

Abonnementet på Kaspersky Security Cloud lar deg bruke Kaspersky Safe Kids fritt for å beskytte dine barn og Kaspersky Password Manager for å beskytte passordene dine.

Bytting til Kaspersky Security Cloud er ikke tilgjengelig i alle områder.

I denne delen i hjelpen

Midlertidig bruk av Kaspersky Internet Security

Bytte til permanent bruk av Kaspersky Internet Security

Bytting til Kaspersky Free når lisensen for Kaspersky Anti-Virus er utløpt

Slik bytter du til Kaspersky Free når du avinstallerer prøveversjonen av Kaspersky Anti-Virus: