Midlertidig bruk av Kaspersky Internet Security

29. august 2019

ID 71300

Du kan midlertidig bytte til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security for å evaluere programmets funksjoner. Deretter kan du velge å kjøpe en lisens for å fortsette å bruke programmet.

Slik bytter du midlertidig til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security:

1. Åpne hovedvinduet.

I rullegardinlisten Flere verktøy velger du Oppgradering.

2. I vinduet som åpnes, klikk Prøveversjon-knappen.

Migrasjonsveiviseren starter.

3. Følg instruksjonene i veiviseren.

Midlertidig bytte til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security er ikke tilgjengelig i visse regioner eller i forbindelse med abonnementer. I disse tilfellene er ikke alternativet Oppgradering tilgjengelig i listen Flere verktøy.

Når du bytter til Kaspersky Internet Security innenfor EU, gir programmet deg muligheten til å lese og godta lisensavtalen for sluttbrukere, erklæringen for Kaspersky Security Network og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål en gang til.

Dobbelt klikk ikonet for å åpne innstillinger på Kaspersky Anti-Virus

Hvis forespørselen om å aktivere prøveversjonen av Kaspersky Internet Security er vellykket, vil veiviseren automatisk fortsette til neste trinn.

Starter oppgraderingen

På dette trinnet vises en melding som informerer deg om at alle forutsetningene for å migrere til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security er oppfylt.

Klikk på Fortsett for å fortsette med veiviseren.

Fjerne ukompatible programmer

På dette trinnet sjekker veiviseren om programmer som er inkompatible med Kaspersky Internet Security, er installert på datamaskinen. Hvis ingen slike programmer blir funnet, fortsetter veiviseren automatisk til neste trinn. Hvis det oppdages slike programmer, vises en liste over disse programmene i et vindu og du blir bedt om å avinstallere dem.

Når ikke-kompatible programmer er avinstallert, må du starte datamaskinen på nytt. Etter omstart av datamaskinen startes veiviseren automatisk fortsetter med migrasjonen til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security.

Slik bytter du til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security:

På dette trinnet forberedes komponentene i Kaspersky Internet Security for bruk, og det kan ta litt tid. Straks prosessen er fullført, fortsetter veiviseren til neste trinn.

Starte programmet på nytt

På dette trinnet i migrasjonen til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security må du avslutte programmet og starte det på nytt.

Det gjør du ved å klikke på Fullført-knappen i veiviservinduet.

Fullføre aktiveringen

Etter at du har startet programmet på nytt, startes veiviseren automatisk. Når prøveversjonen av Kaspersky Internet Security er aktivert, vil veiviseren vise informasjon om hvor lenge du kan bruke prøveversjonen.

Analyse av operativsystem

På dette stadiet samles det inn informasjon om Microsoft Windows-programmer. Disse programmene legges til i listen over klarerte programmer. Det er ingen begrensninger for handlinger som utføres av klarerte programmer i operativsystemet.

Når analysen er fullført, vil veiviseren automatisk gå videre til neste trinn.

Fullføre migrasjonen

Klikk på Fullført for å lukke veiviseren når den har fullført oppgaven.

Når lisensen for prøveversjonen av Kaspersky Internet Security er utløpt, kan du ikke bytte fra Kaspersky Anti-Virus til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security igjen.