Starte Kaspersky Password Manager

29. august 2019

ID 84839

Kaspersky Password Manager er utvikler for å lagre og synkronisere passord på tvers av enheter, på en trygg måte. Kaspersky Password Manager må installeres uavhengig av Kaspersky Anti-Virus. Bruk for eksempel snarveien Kaspersky-passord, som opprettes på skrivebordet på datamaskinen når Kaspersky Anti-Virus installeres.

Etter installasjon kan du starte Kaspersky Password Manager fra startmenyen (i Microsoft Windows 7 eller Microsoft Windows 10) eller fra startskjermen (i Microsoft Windows 8 eller Microsoft Windows 8.1).

Slik laster du ned og installerer Kaspersky Password Manager

Se hjelpesystemet for Kaspersky Password Manager for å finne ut hvordan du bruker Kaspersky Password Manager.