Slik viser du en operasjonsrapport for programmet

15. mars 2021

ID 70885

Kaspersky Anti-Virus lager operasjonsrapporter for alle beskyttelseskomponentene. Med en rapport, kan du innhente statistisk informasjon om programmets operasjon (for eksempel hvor mange skadelige objekter som har blitt oppdaget og nøytralisert i løpet av en spesifikk tidsperiode, hvor mange ganger programdatabaser og moduler har blitt oppdatert for den samme perioden og mye mer).

Slik viser du en operasjonsrapport for programmet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Rapporter.

Vinduet Rapporter viser data i form av en tabell. Du kan tilpasse visningen av rapporter ved å velge ulike filtreringsalternativer.