Kaspersky Free for Android

Om skanning

24. august 2023

ID 71790

Du kan starte følgende typer skanninger:

• Fullstendig skann

Kaspersky-appen skanner hele filsystemet til enheten. Et fullstendig skann bidrar til å beskytte dine personlige data og penger, den oppdager og eliminerer trusler på enheten (i installerte apper og installasjonspakker). Fullstendig skanning oppdager også skadelig programvare, annonseprogrammer og apper, som svindlere kan bruke til å skade enheten eller utnytte dine personlige data.

Kaspersky anbefaler at du kjører en full skann av enheten din en gang i uken for å sørge for at dine persondata er sikre. Hvis du ikke vil starte skanningen manuelt, kan du sette opp en rutinemessig skanning:

• Ukentlig skanning. I den gratis versjonen skanner Kaspersky-appen automatisk alle filene på enheten din maksimalt en gang i uken. Appen velger smart tid for denne automatiske skanningen, slik at den ikke forstyrrer din bruk av enheten. Du kan ikke deaktivere denne skanningen eller planlegge tidspunktet for skanningen. Hvis du har et abonnement, er en mer avansert versjon av denne skanningen tilgjengelig som en del av Automatisk antivirus.
    • Planlagt skann av alle filer. Hvis du har et abonnement, kan du sette opp en tidsplan for skanning av alle filer på enheten din.
  • Hurtigskann

Kaspersky-appen skanner bare installerte apper. Hvis du bruker gratisversjonen, anbefaler Kaspersky at du kjører et Hurtigskann hver gang du har installert nye apper.

Hvis du ikke vil starte en skanning manuelt og har et abonnement, kan du sette opp en planlagt skanning av installerte apper.

• Skanning av bestemte filer og mapper

På grunn av tekniske begrensninger kan ikke appen skanne arkiver som er 4 GB eller mer. Appen hopper over disse arkivene under skanning. Appen varsler deg ikke når den hopper over disse arkivene.