Slik installerer du programmet

28. mars 2023

ID 43538

Bruk veiviseren for installasjon og avinstallasjon til å installere programmet på maskinen i interaktiv modus.

Veiviseren består av en rekke vinduer (trinn). Antallet og rekkefølgen av trinn i veiviseren avhenger av området der du installerer programmet. I noen regioner ber veiviseren deg om å godta tilleggsavtaler om hvordan de personlige dataene dine behandles og å bekrefte at du er over 16 år gammel. Lukk veiviservinduet for å stanse veiviseren når som helst under installasjonen.

Slik installerer du programmet på datamaskinen:

kjør den kjørbare filen og avinstaller installasjonsveiviseren som du lastet ned fra Internett.

Du kan også installere programmet fra kommandolinjen.

Installasjonsveiviseren går gjennom følgende trinn:

1. Starter installasjonen

I dette trinnet blir du automatisk spurt om du vil installere programmet.

Avhengig av installasjonstype og språk blir du spurt om du vil se lisensavtalen for sluttbrukere, som er inngått mellom deg og Kaspersky, i dette trinnet. Du blir også spurt om du vil delta i Kaspersky Security Network.

Leser Lisensavtalen for sluttbrukere

Ser gjennom personvernerklæringen for Kaspersky Security Network

2. Installere programmet

Installasjon av programmet kan ta litt tid. Vent til det er fullført. Når installasjonen er fullført, fortsetter installasjonsveiviseren automatisk til neste trinn.

Kontroller under installasjon av programmet

3. Fullfører installasjonen

Dette trinnet i veiviseren informerer deg om fullførelsen av programinstallasjonen.

Alle nødvendige programkomponenter startes automatisk etter at installasjonen er fullført.

I noen tilfeller må du starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Både programmet og plugin-moduler for nettlesere installeres for å gi sikker surfing på nett.

Hvis du vil fortsette å bruke programmet, må du koble til My Kaspersky og fullføre aktiveringen.