Om abonnementet ditt

28. mars 2023

ID 70647

Abonnementet bestemmer bruksinnstillingene for programmet (abonnementets utløpsdato og antall beskyttede enheter). Abonnementet ditt leveres i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere.

Et abonnement gir deg tilgang til følgende tjenester:

• Retten til å bruke programmet på en eller flere enheter.

Lisensavtalen for sluttbrukere angir hvor mange enheter programmet kan brukes på.

• Oppdatere databaser og gi deg nye versjoner av programmet.
  • Varsler ved lansering av nye versjoner av Kaspersky-programmer samt varsler om nye viruser og virusutbrudd.

Kaspersky Free-abonnementet fornyes, uten at du trenger å gjøre noe.