Kontrollere sikkerheten til et nettsted

28. mars 2023

ID 70888

Med Kaspersky Free kan du sjekke om et nettsted er trygt før du klikker på en kobling for å åpne det. Nettsteder kontrolleres ved hjelp av URL-veileder.

Komponenten URL-veileder kontrollerer lenken på nettsider som åpnes i Chromium-basert Microsoft Edge, Google Chrome og Mozilla Firefox. Kaspersky Free viser ett av følgende ikoner ved siden av hver kobling som er kontrollert:

Sikker webside – hvis det lenkede nettstedet er sikkert ifølge Kaspersky

Ukjent nettside – hvis det ikke finnes informasjon om sikkerhetsstatusen til den koblede websiden

Nettside som kan brukes av inntrengere – hvis Kaspersky mener at hackere kan forårsake skade på datamaskinen din eller dataene dine hvis du bruker nettsiden som koblingen åpner

Kompromittert nettside – vis Kaspersky mener at nettsiden som koblingen åpner kan være infisert eller hacket

Skadelig webside – hvis det lenkede nettstedet er farlig ifølge Kaspersky

Hvis du vil vise et popup-vindu med mer informasjon om koblingen, peker du på det tilhørende ikonet.

Kaspersky Free kontrollerer som standard kun koblinger i søkeresultater.