Bytte fra Kaspersky Free til et annet abonnement

28. mars 2023

ID 71299

Kaspersky Free lar deg bytte til et betalt abonnement, uten at du trenger å laste ned eller installere ekstra programvare.

Du kan bytte til et prøveabonnement på Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus midlertidig for å se fordelene med det betalte abonnementet, eller du kan kjøpe et abonnement og begynne å bruke programmet med det betalte abonnementet permanent. Du finner mer informasjon om disse abonnementene i hjelpeveiledningen for Kaspersky-programmet.

Bytte til Kaspersky Standard

Kaspersky Standard er et abonnement designet for å sikre omfattende beskyttelse av datamaskinen din.

Sammenlignet med Kaspersky Free gir Kaspersky Standard et ekstra utvalg av avanserte funksjonaliteter for følgende komponenter og funksjoner:

• Inntrengningsbeskyttelse
  • Brannmur
  • Safe Money
  • Application Manager
  • Nettverksovervåker
  • Webkamerabeskyttelse
  • Privat surfing
  • Anti-Spam
  • Anti-Banner

Bytte til Kaspersky Plus

Kaspersky Plus gir deg bedre personvern og optimaliserer ytelsen til datamaskinen. Dette abonnementet tilbyr samme funksjonalitet som Kaspersky Standard, i tillegg til en rekke ekstra funksjoner:

• Datalekkasjekontroll (sjekker et ubegrenset antall kontoer)
  • Sikring av trådløse nettverk Enheter på nettverket mitt i markedsføringsmateriell.
  • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
  • Hemmelig hvelv

I denne delen i hjelpen

Slik bytter du til prøveabonnementet

Slik bytter du til betalt abonnement