Slik bytter du til prøveabonnementet

28. mars 2023

ID 71300

Du kan midlertidig bytte til det gratis prøveabonnementet for Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus, slik at du kan teste funksjonaliteten selv.

Prøveperiode er ikke tilgjengelig hvis du allerede har brukt et prøveabonnement på enheten din.

Slik setter du opp et prøveabonnement:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Profil.
  3. Klikk på Oppgrader i abonnementsinformasjonen.
  4. Klikk på Prøv gratis på oppgraderingssiden.

Hvis programmet ikke er koblet til en My Kaspersky-konto, må du logge på kontoen. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en i tilkoblingsvinduet. Hvis du befinner deg innenfor EU, må du også godta erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen eller erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen og regulering av lisensbegrensninger.

5. Migrasjonsveiviseren starter.

Når du bytter til Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus innenfor EU, gir programmet deg muligheten til å lese og godta lisensavtalen for sluttbrukere, erklæringen for Kaspersky Security Network og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål en gang til. Det kan hende at du også må godta erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen eller erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen og regulering av lisensbegrensninger.

Det kan ta litt tid å sette opp og starte programmet. Etter at prosessen er fullført, aktiveres programmet automatisk ved hjelp av prøveabonnementet.

Under aktiveringsprosessen kan du bli bedt om å installere ekstra programmer som tilbys som en del av abonnementet.

6. Klikk på Lukk for å avslutte veiviseren, og klikk på Start for å begynne å bruke programmet med prøveabonnementet.