Slik bytter du til betalt abonnement

28. mars 2023

ID 71301

Du kan kjøpe et Kaspersky Standard- eller Kaspersky Plus-abonnement i brukergrensesnittet i programmet.

Slik kjøper du et abonnement:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Profil.
  3. Klikk på Oppgrader i abonnementsinformasjonen.
  4. Klikk på Kjøp nå på oppgraderingssiden.

Nettstedet til Kaspersky eller en av våre partnere åpnes i standardnettleseren. Følg instruksjonene på nettstedet.

Etter at kjøpet er gjennomført legges abonnementet til på My Kaspersky-kontoen din.

Hvis programmet ikke er koblet til en My Kaspersky-konto, må du logge på kontoen. Hvis du befinner deg innenfor EU, må du godta erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen eller erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen og regulering av lisensbegrensninger.

5. Migrasjonsveiviseren starter. Klikk på Fortsett for å fortsette med veiviseren.

Når du bytter til Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus innenfor EU, gir programmet deg muligheten til å lese og godta lisensavtalen for sluttbrukere, erklæringen for Kaspersky Security Network og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål en gang til. Det kan hende at du også må godta erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen eller erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen og regulering av lisensbegrensninger.

Det kan ta litt tid å sette opp og starte programmet. Etter at prosessen er fullført, aktiveres programmet automatisk ved hjelp av det nye abonnementet.

Under aktiveringsprosessen kan du bli bedt om å installere ekstra programmer som tilbys som en del av abonnementet.

6. Klikk på Lukk for å avslutte veiviseren, og klikk på Start for å begynne å bruke programmet med det nye abonnementet.