Slik oppdaterer du programmet

28. mars 2023

ID 71677

Programmet oppdateres automatisk hvis du velger oppdateringsmodusen Automatisk i vinduet for oppdateringsinnstillinger (SikkerhetOppdatering av antivirusdatabaserTidsplan for oppdatering av databaser).

Programmet oppdateres automatisk hvis du installerer en ny versjon av programmet over den forrige.

Mens du laster ned oppdateringen, sammenligner programmet tidligere og nye versjoner av lisensavtalen for sluttbrukere, erklæringen for Kaspersky Security Network og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål. Hvis teksten i avtalene og/eller erklæringene er ikke er identisk, gir programmet deg mulighet til å lese og godta dem en gang til.

Begrensninger for oppgraderinger fra en tidligere versjon av programmet

Oppgradering fra Kaspersky Free innebærer følgende begrensninger:

• Når en tidligere versjon av Kaspersky Free oppgraderes, erstattes følgende programinnstillinger med standardinnstillinger:
    • Visningsinnstillinger for Kaspersky Free
    • Skannetidsplan
    • Deltakelse i Kaspersky Security Network
    • Beskyttelsesnivå for Fil-Antivirus
    • Beskyttelsesnivå for E-post-Antivirus
    • Oppdateringskilder
    • Liste over klarerte nettadresser
    • Innstillinger for URL-veileder
  • Etter at du har oppgradert fra en tidligere versjon, starter Kaspersky Free automatisk, selv om automatisk oppstart av programmet er deaktivert i innstillingene du har lagret. Når operativsystemet starter etterpå, starter ikke Kaspersky Free automatisk hvis automatisk oppstart av programmet er deaktivert i innstillingene du har lagret.