Slik får du tilgang til filer som er lagret i et hemmelig hvelv

28. mars 2023

ID 84612

Slik får du tilgang til filer som er lagret i et hemmelig hvelv:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Under Personverninnstillinger velger du Hemmelig hvelv.
  4. I blokken Hemmelig hvelv klikker du på Jeg har allerede et hemmelig hvelv-knappen.

Vinduet Hemmelig hvelv vil da åpne.

5. Klikk Lås opp ved siden av det hemmelige hvelvet.
  6. Angi passordet, og klikk deretter på knappen Åpne i Windows Utforsker.

Filene som er lagret i det hemmelige hvelvet, vises i Utforsker-vinduet.