Tidlig tilgang til funksjoner

24. august 2023

ID 173332

Kaspersky-appen gir deg en sjanse til å bruke nye funksjoner for å bidra til å forbedre opplevelsen din.

Vi kan aktivere en funksjon i appen for å måle interessen din i en slik funksjon og få tilbakemeldingen din. Vi kan gi tidlig tilgang til en liten gruppe tilfeldige brukere, så du trenger ikke å være bekymret hvis du ser at appen ikke inneholder en funksjon med beskrivelsen "tidlig tilgang" i netthjelpen. Merk: Tidlig tilgang-funksjoner kan endres eller deaktiveres.

Liste over tidlig tilgang-funksjoner

Automatisk skanning

Automatiske antivirus database oppdateringer: appen oppdaterer databasene regelmessig, og du trenger ikke å oppdatere dem selv. Det er heller ingen oppdatering knapp på hovedskjermen til appen.