Sjekker kontoen din

24. august 2023

ID 216084

Slik sjekker du om kontodataene dine er offentlig tilgjengelig:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Trykk på delen Datalekkasjekontroll på hovedskjermen.
  3. Når du blir bedt om å logge på My Kaspersky.

Når du har logget på My Kaspersky, vil kontoen sjekk starte automatisk.

4. Hvis du tidligere har logget på My Kaspersky, trykker du på Finn datalekkasjer .

Hvis kontodataene dine muligens er lekket, viser appen en liste over nettsteder som datalekkasje kunne ha skjedd, dato for mulig lekkasje, og kategorien av data som kan være kompromittert. Appen viser også råd om hva du skal gjøre hvis dataene dine har blitt lekket.

For å lære mer om den mulig datalekkasje og se Kaspersky-anbefalinger, trykk på nettstedet.

5. Appen lagrer hver avkrysset konto i en liste over kontoer som sjekkes automatisk hver dag.

Du blir varslet hvis det blir oppdaget en mulig datalekkasje.

Hvis du har brukt konto Kontroller funksjon i Kaspersky Security Cloud app på enheten din, vil vi kopiere din e-postliste til datalekkasjekontroll funksjon i Kaspersky-appen på den samme enheten. Sørg for at ditt personlige eller familie eller Kaspersky Plus- eller Premium-abonnement er aktivert i begge appene for at dette skal skje.