Vise den sikre tilkoblingens status og tilgjengelig trafikk

13. mars 2024

ID 140370

Du kan vise den sikre tilkoblingens status og passe på at dataene dine overføres trygt.

I gratisversjonen kan du også vise mengden sikker trafikk du kan bruke i dag. I den ubegrensede versjonen viser ikke appen trafikkbruk fordi du har en ubegrenset mengde sikker trafikk.

Mengden tilgjengelig sikker trafikk påvirker ikke mengden internettrafikk som er tilgjengelig fra mobiloperatøren din. Du kan fortsette å bruke internett etter at grensen for sikker trafikk er overskredet, men dataene dine vil ikke være sikret av Kaspersky VPN.

Gjør ett av følgende for å vise den sikre tilkoblingens status og tilgjengelig sikker trafikk:

• Åpne hovedappvinduet og naviger til VPN-seksjonen.

Mengden brukt og tilgjengelig sikker trafikk vises nederst på skjermen.

• Åpne varslingspanelet på enheten.

Mengden brukt og tilgjengelig sikker trafikk vises i varselet.