Om Kaspersky-appen for Android

13. mars 2024

ID 141191

Muligheten til å kjøpe et abonnement på premiumversjonen av Kaspersky-appen i Google Play er for øyeblikket ikke tilgjengelig for brukere i Russland. Dette er på grun av en pause i Google Plays faktureringssystem for brukere i Russland. Hvis du befinner deg i Russland kan du kjøpe et årsabonnement på Kasperskys nettsted. Vi jobber for øyeblikket med andre kjøpsalternativer, og vil holde deg oppdatert. Takk for at du er hos oss!

Kaspersky-appen for Android gir omfattende beskyttelse for dine mobile enheter. Følgende funksjoner og komponenter er tilgjengelige som en del av Kaspersky-appen for Android.

Kaspersky-appen for Android funksjoner og komponenter

Funksjoner

Komponenter

Gratisversjon

Premiumversjon

Beskytter mot virus og annen skadelig programvare

Skanner

Automatisk antivirus

Beskyttelse mot Internett-trusler

Utilgjengelig

Utilgjengelig

Trygg surfing

Sikre meldinger

Beskytt data hvis du mister enheten eller den blir stjålet

Hvor er enheten min

Hvor er enheten min***

Beskytte tilgangen til apper med en hemmelig kode

Utilgjengelig

Applås

Blokker uønskede anrop

Anropsfilter

Anropsfilter

Optimaliser lagring og gå gjennom tillatte tillatelser

Mine apper

Mine apper

Sjekk om dataene kan ha blitt lekket

Datalekkasjekontroll

Datalekkasjekontroll

Hjelp du lukker sikkerhetshull i innstillingene for enheten

Skanning av svake innstillinger

Skanning av svake innstillinger

Sjekk lenker i QR-koder og strekkoder før du åpner dem

Sikker QR skanner

Sikker QR skanner

Finn ubudne enheter i Wi-Fi hjemme

Utilgjengelig

Smart Home Monitor****

Beskytt personvernet ditt og personlige data

Kaspersky VPN

Kaspersky VPN*****

*I Kaspersky-appen versjoner 11.80.X.XXX og tidligere ble Automatisk Antivirus kalt sanntidsbeskyttelse.

**I Kaspersky-appen versjoner 11.80.X.XXX og tidligere ble Safe Browsing kalt Internett beskyttelse.

***I Kaspersky-appen versjonene 11.80.X.XXX og tidligere ble Where Is My Device kalt Anti-Theft. Det kalles fortsatt Anti-tyveri i noen deler av Min Kaspersky.

****I Kaspersky-appversjonene 11.94.X.XXX og tidligere ble Smart Home Monitor kalt Enheter i Mitt nettverk.

*****Den begrenset versjon av Kaspersky VPN funksjonalitett er inkludert i både gratis- og premium versjoner av Kaspersky-appen for Android. Avinstaller Kaspersky VPN Secure Connection fra mobilenheten din slik at Kaspersky-appen for Android kan fungere uten feil. Innstillingene for Kaspersky VPN Secure Connection slettes etter at programmet er avinstallert. Hvis du har kjøpt et abonnement for Premium versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection, vil det bli brukt på Kaspersky VPN funksjonen til Kaspersky-appen for Android.

Skanner

Du kan utføre følgende skanninger:

• Fullstendig skann

Kaspersky-appen skanner hele filens filsystem. En full skanning hjelper deg med å beskytte dine personlige data og penger. Den oppdager og fjerner trusler (i installerte apper og installasjonspakker) på enheten din. Fullstendig skanning oppdager også skadelig programvare, annonseprogrammer og apper, som svindlere kan bruke til å skade enheten eller utnytte dine personlige data.

• Hurtigskann

Kaspersky-appen skanner kun installerte applikasjoner.

• Skanning av bestemte filer og mapper. Lar deg skanne en fil du nylig har lastet ned, eller en mappe som nylig er opprettet eller oppdatert.

På grunn av tekniske begrensninger kan ikke appen skanne arkiver på 4 GB eller større. Appen hopper over disse arkivene når den skannes og varsler deg ikke hvis slike arkiver hoppes over.

Automatisk antivirus

Automatisk antivirus gir antivirusbeskyttelse. Komponentene oppdager og nøytraliserer trusler, annonseprogrammer og apper, som svindlere kan bruke til å skade enheten eller utnytte dine personlige data.

Sikker surfing

Trygg surfing sjekker nettsteder før du åpner dem for deg. Den blokkerer skadelige webområder som prøver å spre skadelig programvare, samt phishing-områder som prøver å stjele dine konfidensielle data og få tilgang til bankkontoene dine.

Sikre meldinger

Sikre meldiger-funksjonen vil sjekke SMS-meldinger og meldinger du mottar via WhatsApp, Viber, Telegram og Google Hangouts for phishing-lenker.

Hvor er enheten min

Hvor er enheten min beskytter dataene dine mot uautorisert tilgang og hjelper deg med å finne enheten din hvis den blir mistet eller stjålet. Du kan sende kommandoer til enheten eksternt via My Kaspersky.

Applås

Applås-funksjonen beskytter dine private data. Du kan låse apper som Facebook, WhatsApp, Bilder, Meldinger, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Innstillinger og andre apper hvis du vil forhindre andres tilgang til disse appene. Når du åpner en app som er beskyttet av App låse, ber Kaspersky appen deg om å låse opp tilgangen til appen ved å bruke din hemmelige kode, opplåsingsmønster eller fingeravtrykk.

Anropsfilter

Anropsfilter lar deg blokkere uønskede anrop, for eksempel anrop fra telefonselgere. Appen filtrerer anrop ved å bruke en avslå-liste over kontakter, som du oppretter. Nummeret ditt vises som opptatt for uønskede kontakter.

Mine apper

Med funksjonen Mine apper kan du optimalisere lagringsplass på enheten din og gjennomgå tillatelser du har gitt apper som er installert på enheten. Finn ut hvilke apper du ikke bruker, og slett dem. Lær hva som er de potensielle risikoene ved de gitte tillatelsene.

Datalekkasjekontroll

Datalekkasjekontroll sjekker kontoene dine for datalekkasjer og varsler deg når informasjon om deg blir offentlig tilgjengelig. Det råder også hva du skal gjøre når dataene lekket.

I den kostnadsfrie versjonen er begrenset funksjonalitet tilgjengelig: apper kontrollerer bare om My Kaspersky-kontoen din har datalekkasjer. Full funksjonalitet er tilgjengelig i den personlige og familiepakke av Kaspersky Security Cloud.

Skanning av svake innstillinger

Den svake innstillinger skann søker etter svake innstillinger i operativsystemet. Hvis det oppdager svake innstillinger i operativsystem, vil det be deg om å reparere dem for å gjenopprette operativsystemets sikkerhet.

Sikker QR skanner

Sikker QR-skanner sjekker lenker i QR-koder eller strekkoder før du åpner dem og advarer deg om skadelige.

Smart Home Monitor

Funksjonen Smart Home Monitor viser enheter som er koblet til det trådløse hjemmenettverket ditt. Ved hjelp av denne funksjonen kan du hindre at uautoriserte enheter kobler seg til nettverket ditt, og du kan sjekke beskyttelsestilstanden til enhetene som er tilkoblet nettverket. Denne funksjonen er tilgjengelig i den personlige og familiepakke av Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky VPN

Kaspersky VPN skjuler din virkelige plassering og krypterer alle data som sendes og mottas av enheten din.