Logge på My Kaspersky med en QR-kode

13. mars 2024

ID 190104

Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto og bruker Kaspersky Security Cloud for Windows på datamaskinen, kan du logge på Kaspersky-appen ved å skanne din personlige QR-kode. I dette tilfellet blir kontodataene dine automatisk overført til den nye enheten

Du kan logge på My Kaspersky med en QR-kode på enheter som kjører Android 7-14 som har Google Play-tjenester installert.

QR-koden er opprettet av My Kaspersky-tjenester og inneholder viktige parametere for autentisering. Ikke send QR-kode din til noen, fordi det kan føre til datalekkasje.

Hvordan få QR-kode