Kontrollere kontoene dine

13. mars 2024

ID 216084

Hvis du har et abonnement på Kaspersky Plus eller Premium, vil appen automatisk sjekke for datalekkasjer knyttet til kontoer knyttet til e-postadressene dine hver dag.

Slik legger du til e-postadresser i disse automatiske sjekkene etter datalekkasjer:

1. I Kaspersky-appen trykker du på Sjekk av datalekkasjeHjem .

Du kan også åpne delen Alle funksjoner og trykke på Sjekk av datalekkasje der.

2. Når du blir bedt om det, logger du på My Kaspersky for å legge til e-postadressen som ble brukt på My Kaspersky-kontoen din i listen for automatisk kontroll.

Hvis du tidligere har logget på My Kaspersky, vil funksjonens hovedside vise e-postadressen som ble brukt for My Kaspersky-kontoen din.

3. For å legge til en ny e-postadresse i listen over automatiske kontroller, trykk på knappen Legg til e-postadresse nederst på siden.
  4. Skriv inn e-postadressen på den nye siden og trykk på knappen Sjekk for lekkasjer for å umiddelbart se etter lekkasjer fra kontoer som er knyttet til denne e-postadressen. Appen lagrer hver e-postadresse som legges til i en liste over kontoer som kontrolleres automatisk hver dag.

Du blir varslet hvis det blir oppdaget en mulig datalekkasje. Gå til delen med e-postadresser knyttet til mulige datalekkasjer for å se en liste over nettsteder som det kan ha oppstått en datalekkasje fra, datoen for den mulige lekkasjen og kategorien til de potensielt kompromitterte opplysningene. For å se hele listen over kategorier, samt Kasperskys app-anbefalinger for hva du skal gjøre hvis opplysningene dine har blitt lekket, trykk på en nettadresse i listen.

Appen kan bare sjekke 50 e-postadresser du har lagt til om gangen. For å legge til nye e-postadresser, må du slette noen som har blitt lagt til tidligere.

Slik sletter du e-postadresser

Hvis du har et abonnement på Kaspersky Standard, kan du sjekke My Kaspersky kontoen din manuelt.

Slik sjekker du om kontoopplysningene dine er offentlig tilgjengelige:

1. I Kaspersky-appen trykker du på Sjekk av datalekkasjeHjem .

Du kan også åpne delen Alle funksjoner og trykke på Sjekk av datalekkasje der.

2. Logg på My Kaspersky-kontoen hvis du ikke har gjort det før.
  3. For å kjøre en manuell sjekk, sveip ned på skjermen eller trykk på den runde pilen øverst på skjermen.

Du kan også åpne kortet til en e-postadresse og trykke på den runde pilen øverst på kortet for å sjekke kontoer som er knyttet til den spesifikke e-postadressen.

Hvis du har brukt funksjonen for kontosjekk i Kaspersky Security Cloud-app på enheten din, kopierer vi e-postlisten din til funksjonen Sjekk av datalekkasje i Kaspersky-appen på den samme enheten. For å tillate dette, må du sørge for at abonnementene dine på Personal, Family, Kaspersky Plus eller Premium er aktivert i begge appene.