Om gratis, prøveversjon og premiumversjoner

13. mars 2024

ID 61603

• Gratisversjon. Gratisversjonen tilbyr begrenset funksjonalitet for en ubegrenset tidsperiode. Du kan bytte fra gratisversjonen til prøveversjonen eller premiumversjonen av appen.

Gratisversjonen er tilgjengelig så snart du har installert appen.

• Prøveversjon. Når du kjøper et automatisk fornybart abonnement, får du en evalueringsperiode der du kan bruke app funksjonene til premium versjonen av Kaspersky-appen gratis. Denne evalueringsperioden tildeles bare én gang. Når evalueringsperioden utløper, blir du automatisk belastet av tjenesteleverandøren.

Prøveperioden og automatisk fornyelse av abonnementet kan være utilgjengelig i Indias territorium.

Hvis du avbestiller abonnementet i evalueringsperioden, kan du bare bruke appfunksjonene kostnadsfritt frem til evalueringsperioden utløper.

• Premiumversjon. Premiumversjonen gir hele funksjonaliteten til appen. Premium-versjonen er tilgjengelig ved kjøp av et abonnement for programmet. Når abonnementet utløper, går appen automatisk over til gratisversjonen. For å fortsette å bruke appen, må du enten fornye abonnementet, eller bytte til gratisversjonen av appen.